10.02.2022

Vi søger en Marketing Manager

Vi søger en strategisk, proaktiv og hands-on Marketing Manager, der vil få det overordnede ansvar for at udarbejde og implementere Condairs marketingstrategi. Stillingen er en attraktiv mulighed for at træde ind i en dynamisk og visionær virksomhed, der er en del af en international koncern.

Med direkte reference til Condairs salgsdirektør, Carsten Brostrup, vil du få ansvaret for en bred vifte af marketingsopgaver inden for B2B i Danmark.

Marketing er et højt prioriteret forretningsområde hos Condair, hvorfor du kan forvente at få forretningsmæssig støtte og et tilsvarende budget, som gør det muligt at implementere de tiltag, du ønsker at gennemføre.

Dine ansvarsområder som Marketing Manager kan sammenfattes til:

 • Udarbejdelse og implementering af Condairs marketingstrategi

 • Udvikling og drift af nye marketingkoncepter, på baggrund af marketingstrategien

 • Sparring med ledergruppen og ledelse af marketingområdet

 • I forlængelse af ovenstående arbejdsområder producerer og varetager du udsendelsen af nyhedsbreve (MailChimp), ligesom du producerer brochurer, case stories, salgsdokumenter og andre grafiske materialer. Du håndterer vores hjemmeside (Google Analytics, Google Ads, SEO), og endeligt får du ansvaret for tekstforfatning og koordinering af oversættelser, ligesom du varetager diverse ad hoc-opgaver.

Din profil:
 • Fagligt velfunderet marketingprofil, der vil arbejde med en bred vifte af marketingopgaver inden for B2B

 • For at kunne varetage stillingen er det essentielt, at du kommer med en relevant uddannelse inden for marketing, kommunikation, journalistik eller lignende.

 • Vi forestiller os desuden, at du har minimum fem års erfarings med markedsføring af industrielle B2B-produkter, hvorfor du repræsenterer relevant markedserfaring, som du kan bruge til at markedsføre Condairs produkter og løsninger.

 • Du besidder et stort overblik og evnen til at planlægge og følge op på opgaver samtidig med, at du formår at gå i detaljen, når det kræves. Du skal derfor trives med at have arbejdsopgaver, der spænder fra udarbejdelse af strategiplaner til mere hands-on opgaver.

 • På det personlige plan forestiller vi os, at du er initiativrig og trives i en stilling, hvor opgaveløsningen kræver et stort personligt ansvar.

 • Du er desuden en udpræget holdspiller, der kan styrke samarbejdet med forretningen, ligesom du interesserer dig for virksomheden som helhed.

 • Du er imødekommende og tydelig i din kommunikation og har en positiv og engageret tilgang til dine arbejdsopgaver.

 • Da du vil få ledelsesansvar, er det essentielt, at du trives med at skabe resultater og sikre høj faglighed med og gennem andre. Det anses som en fordel, men ikke et krav, at du har ledelseserfaring, eller tidligere har været en del af en ledelsesgruppe.

 • Du sætter en ære i at levere arbejde af høj kvalitet og fremstå professionelt hos kunden
Vi tilbyder:
 • Som Marketing Manager hos Condair, kommer du til at varetage en alsidig stilling, hvor du vil få en høj grad af frihed til at markedsføre og skabe vækst hos Condair.

 • Alle medarbejdere hos Condair er passionerede omkring det de gør, og er gode til at dele viden, evner og idéer, og dermed sparre med- og hjælpe hinanden. De er desuden åbne over for nye idéer og måder at gøre tingene på.

 • Du vil desuden træde ind i en stærk og veletableret marketingafdeling, som er på forkant i forhold til deres nærmeste konkurrenter. I stillingen vil du desuden arbejde med branding af virksomheden gennem et samarbejde med virksomhedens mange spændende kunder.Hvem er Condair A/S

Condair er en af verdens førende producenter af kommercielle og industrielle produkter og systemer til befugtning, affugtning og evaporativ køling og sætter standarden inden for energieffektivitet og hygiejniske løsninger. Condair-gruppen eksporterer til mere end 50 lande over hele verden.

Condair A/S er ejet af Condair i Schweiz, og gruppen har kontorer over hele verden. I Danmark er der ca. 45 engagerede medarbejdere fordelt på vores hovedkontor i Ry og vores kontor i Slagelse.
Vi ser frem til at høre fra dig!

Søg stillingen hos Mindweiss.         Få et kig indenfor hos Condair i Ry

          

          

         Condair er totalleverandør af fugtstyring         Mere om Condair A/S ...