12.05.2022

Condair A/S søger automatiktekniker-lærling

Kan du se dig selv som lærling i en global virksomhed, hvor hverdagen er travl, præget af høj faglighed og engagement? Har du viljen til at yde en seriøs indsats, og brænder du for at få en karriere inden for industrien?

Om Condair

Condair er en af verdens førende producenter af kommercielle og industrielle produkter og systemer til befugtning, affugtning og evaporativ køling. Condair sætter desuden standarden inden for energieffektivitet og hygiejniske løsninger.

Condair leverer befugtning og køling til de allerstørste og førende virksomheder i verden, herunder de største datacentre, biblioteker, produktionsvirksomheder mv. Vores løsninger styrer luftfugtigheden med stor præcision. Condair A/S er ejet af Condair i Schweiz, og gruppen har kontorer over hele verden og eksporterer til mere end 50 lande. I Danmark er der 55 engagerede medarbejdere fordelt på salgskontoret i Slagelse og hovedkontoret i Ry, hvor lærepladsen er.

Udfordrende læreplads med udviklingspotentiale

Condair søger en automatiktekniker-lærling med start 15.08.2022.

Condair står klar med et team af dygtige medarbejdere med forskellige baggrunde, højt engagement og et godt fællesskab, der kan guide dig i dit uddannelsesforløb. Til gengæld forventer vi af dig, at du stortrives med at have afvekslende og krævende opgaver sammen med mange og forskellige mennesker.

Det er vigtigt for os, at du har lysten og viljen til at yde en seriøs indsats, og at du kan og vil tage medansvar for at få en god uddannelse. Vi vil gerne høre fra dig, om du er i gang med et grundforløb som EUD eller EUX og overvejer at tage uddannelsen i samarbejde med en virksomhed.

Søg stillingen

Kom med på vores hold, hvis ovenstående passer på din profil.

Send en ansøgning samt kopi af relevante eksamensbeviser og udtalelser til ansogning@condair.com

Der indkaldes løbende til samtale, så send din ansøgning snarest muligt. Vi har ikke nogen ansøgningsfrist.

Eventuelle spørgsmål kan rettes til Torben Knudsen, produktionschef, på tlf. 87 88 21 27 eller 24 20 98 44
         Få et kig indenfor hos Condair i Ry

          

          

         Condair er totalleverandør af fugtstyring

         Mere om Condair A/S ...